Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τοπικές σπεσιαλιτέ, διεθνής κουζίνα και εμπνευσμένες συνταγές

στα Εστιατόρια του “Μύθου”

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - HOTEL ΜΥΘΟΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Αστέριος.

ο συνθέτης των γεύσεων...

Θα πάψει να ασχολείται μαζί σου όταν έχεις δοκιμάσει το κότσι, το αγριογούρουνο, τους φασιανούς και τα ζαρκάδια. Στο εστιατόριο του “Μύθου” θα απολαύσετε ένα αμάλγαμα από σπεσιαλιτέ που θα ικανοποιήσουν την όρεξή σας με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διαμονή σας.

Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ, διεθνής κουζίνα και εμπνευσμένες συνταγές, σε συνδυασμό με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, συνθέτουν ένα απαράμιλλο μενού που θα απολαύσετε αγναντεύοντας το υπέροχο τοπίο.

Δοκιμάστε Αγριογούρουνο με σάλτσα μαδέρας, Ζαρκάδι με κονιάκ και σταφίδα, Σπανακότο (φιλέτο χοιρινό με σπανάκι, άσπρη σάλτσα λεμονάτη και λιωμένα τυριά), Χοιρινό μαγειρεμένο με κυδώνι κ.α.

Η μούσα του Αστέριου, η κυρία Ιωάννα, θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σου με πανδαισίες από παραδοσιακές πίτες και γλυκά (Φιρίκι, Πορτοκάλι, Βερίκοκο, Κεράσι, Κανταΐφι, Εκμέκ, Ναπολέων), λικέρ, και βέβαια τον υπέροχο καφέ της.

Το Κελάρι μας

‘Ολα άρχισαν από μία ιδέα, ένα μεράκι. Έναν χώρο, ειδικά διαμορφωμένο, ο οποίος θα μπορούσε να στεγάσει και να προφυλάξει μια εξαιρετική συλλογή κρασιών. Τις καλύτερες παραγωγές, τις καλύτερες χρονιές, τι καλύτερες γεύσεις.

Ένα μέρος γεύσεων και ιστορίας η οποία γυρνάει πίσω στον χρόνο από 3 μέχρι και 30 χρόνια.

Τα καλύτερα και πιο σπάνια κρασιά της Ελληνικής και Παγκόσμιας αγοράς, πήραν την θέση τους στα ράφια μας και το κελάρι μας έγινε προσβάσιμο για όλο τον κόσμο που θέλει να απολαύσει ένα “παλιό καλό κρασί”, με όλο το νόημα των λέξεων.

ΚΕΛΑΡΙ - HOTEL ΜΥΘΟΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΕΛΑΡΙ - HOTEL ΜΥΘΟΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ